Super Cod Liver Oil

Super Cod Liver Oil is goed voor de slijmvliezen1, de weerstand2, de ogen3, de hersenen3 én het hart3. Deze natuurlijke combinatie van levertraan en visolie is een rijke, zuivere bron van de vetzuren EPA en DHA én bevat een goede dagelijkse dosering van vitamine A en vitamine D. Super Cod Liver Oil is dé ideale aanvulling op de voeding. Voor iedereen, elke dag.

Super Cod Liver Oil bevat EPA 202 mg, DHA 185 mg, vitamine A 906 μg (113% RI) en vitamine D3 25 μg.

Klik hier voor meer informatie.

 

Vitamine D, voor de weerstand

Vitamine D heeft een groot takenpakket in ons lichaam. Het is van invloed op het immuunsysteem, het zenuwstelsel, de botten, het gebit en nog veel meer. Vitamine D krijgen we via de voeding niet voldoende binnen. Het wordt aangemaakt in de huid, onder invloed van de zon. In ons deel van de wereld is de zon hiervoor het grootste deel van het jaar niet krachtig genoeg. Daarom wordt aangeraden vitamine D als supplement in te nemen.

 

Omega-3 Visolie EPA & DHA

Visolie bevat de omega-3 vetzuren EPA en DHA. Deze zijn belangrijk voor het hart, de ogen en de hersenen. Onderzoek toont keer op keer aan dat slechts een heel klein deel van de bevolking voldoende vis consumeert. Visolie in capsule vorm is een goed alternatief. Super Cod Liver Oil is van zuivere kwaliteit en afkomstig van onbedreigde vissoorten.

 

Vitamine A


Vitamine A komt van nature voor in levertraan. Deze vitamine speelt net als vitamine D een rol in het immuunsysteem én is goed voor de ogen.

1Vitamine A, 2Vitamine D, 3Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

Nieuws