Wat maakt ESTER-C® PLUS speciaal

Ester-C® is een niet-zure vorm van vitamine C. Maar dat niet alleen. Het is ook een vorm die snel actief is in het lichaam en langer aanwezig blijft. Bij ‘gewone’ vitamine zoals l-ascorbinezuur wordt de voedingsstof in het lichaam eerst omgezet in actieve vormen – de zogenaamde metabolieten. Bij Ester-C® hoeft dit niet. Deze bevat ook omgezette vormen van vitamine C; bijvoorbeeld threonaat. Ester-C® PLUS is een gepatenteerde vorm van vitamine C waaraan natuurlijke bioflavonoïden, zoals rutine, hesperidine, quercetine en citrine zijn toegevoegd.

Waarom vitamine C

Vitamine C is een belangrijke vitamine voor onze gezondheid. Vrijwel overal in het lichaam wordt vitamine C gebruikt. Van het immuunsysteem tot het geheugen en van de huid tot de energiehuishouding. Mensen kunnen zelf geen vitamine C aanmaken. Wij moeten er voor zorgen dat wij voldoende vitamine C innemen via onze voeding, in de vorm van groente en fruit. Soms kan een aanvulling op de voeding in de vorm van een voedingssupplement zinvol zijn.

Waarom EXTRA vitamine C

Of u aanvulling kunt gebruiken en zo ja hoeveel, is mede afhankelijk van uw voedingspatroon en uw levensstijl. De behoefte aan vitamine C kan hoger zijn bij een lage
consumptie van fruit en groente, bij zwaar fysiek werk, bij stress-situaties en bij rokers. Hetzelfde geldt als u regelmatig blootgesteld wordt aan luchtvervuiling of
als u intensief sport.Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen die helpt de huid te verstevigen, heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en helpt de lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Meer informatie

SOLGAR ESTER-C® PLUS is verkrijgbaar in 500 mg capsules en 1000 mg tabletten en vrij van gist, gluten, melk, soja, kunstmatige conserveermiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

SOLGAR ESTER-C® PLUS is vegan en kosher.

www.solgar.nl/producten/vitamine-c-en-bioflavonoiden/ester-cR-plus-500-mg/

www.solgar.nl/producten/vitamine-c-en-bioflavonoiden/ester-cR-plus-1000-mg/

 

 

Nieuws