Brain Works

Soms is er wat hulp nodig om scherp te blijven. Brain Works is goed voor het geheugen en helpt de geest helder te houden. 

 

 

Solgar® introduceert: Brain Works

Met Full Spectrum Curcumin & BacomindTM

Voor de hersenen, ons brein, is een gezonde leefstijl nét zo belangrijk als voor de rest van het lichaam. Om het brein scherp te houden is het advies om regelmatig te bewegen, voldoende te slapen en de hersenen uit te blijven dagen. Niet voor niets wordt geadviseerd om regelmatig een ommetje te maken, minimaal 7 uur per nacht te slapen en vaker een boek te lezen of een puzzel te maken.
Ook voeding kan positief bijdragen. Zo zijn vette vissoorten zoals makreel en sardines goed voor de hersenen en bevatten groenten en fruit belangrijke vezels, mineralen en vitaminen. Een essentiële voedingsstof is bijvoorbeeld vitamine B12 wat de opbouw van zenuwcellen ondersteunt en goed is voor het geheugen en de leerprestatie.

De behoefte kan ontstaan om het brein te ondersteunen. Brain Works kan hierbij helpen. Brain Works is een zorgvuldig samengesteld, uniek supplement met vitamine B-12, Brahmi en Kurkuma. 

Brahmi

Bacopa Monnieri, ook wel Brahmi genoemd, is goed voor de hersenen en ondersteunt de geheugenfunctie*. Solgar Brain Works bevat het gepatenteerde kruidenextract BacoMindTM.

Kurkuma

Curcuma Longa, bekend als geelwortel, kan bijdragen aan een goede mentale balans*. Solgar Brain Works bevat het gepatenteerde kruidenextract NovaSOLTM.

Lees meer over Brain Works

1 Vitamine B12, 2 Bacopa monnieri, 3 Curcuma longa, * Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Meer over Brain Works