Bent u op zoek naar een multi-vitaminen/mineralencomplex (multi) dat bij u past? Laat u dan goed adviseren. Elke multi is anders. De keuze voor de juiste multi is afhankelijk van vele factoren, zoals uw leeftijd, leefstijl, de matevan fysieke inspanning, uw dieet en eventueel medicijngebruik.

Aan de hand van een aantal vragen over uw levensstijl en voedingspatroon kunt u bepalen welke Solgar multi voor u het meest geschikt is.

Doe de test online of kom langs bij een Solgar verkooppunt

Solgar Multi's behoren tot de top in de categorie in binnen- en buitenland. Elke Solgar multi wordt geproduceerd volgens de strengste (farmaceutische) richtlijnen op het gebied van productie en verpakking en is van een constante kwaliteit en optimale zuiverheid.

Hoogwaardige formules

Solgar producten worden ontwikkeld in samenwerking met de meest vooraanstaande experts ter wereld, op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Eigen productie

Solgar beschikt over de meest geavanceerde productiefaciliteiten. Alle stappen in het productieproces worden in eigen hand gehouden.

Hypo-allergeen

Solgar producten bevatten geen synthetische kleur- en smaakstoffen en zijn, waar mogelijk, vrij van suiker, zuivel, zout, gist, gluten en zetmeel.

Natuurlijk

De grondstoffen die de basis vormen voor de producten zijn zo veel mogelijk natuurlijk en van plantaardige oorsprong.

Geen onnodige toevoegingen

Een goede multi bevat zoveel mogelijk actieve ingrediënten en zo min mogelijk hulpstoffen. Wat Solgar betreft horen synthetische conserveermiddelen, vulmiddelen en smaak- en kleurstoffen zoals talk, ijzeroxide, zout, suiker en zoetstoffen er niet in thuis.

Voor multi’s in tabletvorm zijn echter wel wat hulpmiddelen nodig om de inname te vergemakkelijken en eventuele oneffenheden, zoals kleurverschillen, te verhullen. Plantaardig magnesiumstearaat en microkristallijne cellulose zijn natuurlijke hulpstoffen die vaak worden gebruikt. Deze hebben geen voedingswaarde, worden niet door het lichaam opgenomen en verlaten het lichaam onveranderd.

Solgar producten zijn verpakt in donker glas. Deze verpakking bevordert de houdbaarheid, heeft geen interactie met de inhoud en is beter voor het milieu.

Als u uw multi inneemt bij een maaltijd die ook wat vet bevat dan zorgt u ervoor dat vetoplosbare vitamines (A, D, E en K) beter opgenomen worden. Veel mensen nemen de multi het liefst bij het ontbijt, om de dag goed te beginnen.

Gegarandeerd goede opname

Gegarandeerd goede opname

Mineralen, zoals calcium en magnesium, kunnen slechts gering worden opgenomen in het lichaam. Voor een goede opname is er een koppeling met een andere stof nodig, net als in de voeding.

Dit koppelen heet cheleren. Cheleren is echter geen beschermde term die garandeert dat de koppeling werkt. Daarom werkt Solgar Vitamins samen met de befaamde firma Albion.

Albion heeft een gepatenteerd proces ‘de Albion chelaten’, die u de garantie van een optimale koppeling én opname wel kan geven. Solgar Multi's bevatten Albion chelaten.

Meer informatie over Albion chelaten (in het Engels) vindt u hier.

 

De Omnium tabletten danken de paarse kleur aan anthocyaninen, dit zijn antioxidanten die van nature in druivenschil voorkomen.

Nieuws