Vitamine D

Vitamine D heeft vele functies in het lichaam. Niet alleen speelt het een rol bij de botaanmaak en verhoogt het de calciumopname in de botten, vitamine D draagt ook bij aan de aanmaak van cellen en weefsel en is van belang voor het behoud van sterke spieren en sterke tanden.
De toegenomen belangstelling voor vitamine D de laatste jaren komt vooral door de positieve invloed van vitamine D op het immuunsysteem; vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand.

Solgar Vitamine D

Solgar vitamine D producten zijn speciaal ontwikkeld als aanvulling op de voeding of bij
verhoogde behoefte, zoals bij kinderen, ouderen, zwangere vrouwen, mensen met een gepigmenteerde huid en mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht.

Solgar vitamine D producten zijn er van druppels tot softgels en van levertraan complex met visolie tot winterformule met vitamine C en bessenextract. NIEUW in het assortiment is de vitamine D kauwtablet, met natuurlijk fruitaroma.

“Alleen als uw schaduw korter is dan uw lengte, kan de zon vitamine D-3 in de huid maken. Het loont anders zelfs op een zonnige dag niet om naakt naar buiten te gaan.”

Dr. Reinhold Vieth

Nieuws

NIEUW Comfort Zone

Ondersteunt de spijsvertering.

GOED; kwaliteitsgarantie voor visolie

Solgar voldoet aan internationale richtlijnen.

Manufacturer of the Year Award

Solgar in de prijzen.

NIEUW Solgar No. 7

Houdt gewrichten soepel.