Ons lichaam is gemaakt om te bewegen. Het bewegingsapparaat, een ingenieus systeem van botten, gewrichten, spieren, pezen en zenuwen, maakt dit mogelijk. Problemen met de gewrichten komen vaak voor. Door overbelasting, een verkeerde beweging, slijtage, een ongeval, sportblessures, werkomstandigheden of erfelijke aanleg,kunnen de gewrichten soms wel wat ondersteuning gebruiken.

Solgar 7 is een combinatie van natuur en wetenschap met 7 ingrediënten en 4 patenten; speciaal ontwikkeld om gewrichten soepel te houden.

Een krachtige combinatie van natuur en wetenschap

7 ingrediënten, 4 patenten

• Boswellia serrata extract 5-Loxin® Advanced, voor het behoud van soepele gewrichten

• Ester-C®, voor het behoud van gezond kraakbeen

• UC-II® collageen, witte wilgenbast, gemberwortel, kurkuma en Bioperine®

Klik hier voor een volledig overzicht van de ingrediënten

5-Loxin® Advanced Boswellia

Al van oudsher wordt de hars van de Boswellia boom binnen de natuurgeneeskundige ayurvedische voedings- en gezondheidsleer gebruikt om gewrichten soepel te houden.

Het belangrijke ingrediënt in Boswellia hars is een zuur dat kortweg AKBA wordt genoemd. De hoeveelheid AKBA in Boswellia is van nature tussen de 2 en 4%; dit is vrij gering. Een gepatenteerde vorm van AKBA, bekend als 5-LOXIN® Advanced bevat een geconcentreerde vorm van het zuur in combinatie met oliën uit het harsextract. Voor een effectievere opname.

UC-II® collageen

UC-II® is een gepatenteerd extract met volledig intact collageen type II. Kraakbeen bevat met name dit type collageen. Collageen zorgt voor stevigheid en elasticiteit. Bij het ouder worden neemt de hoeveelheid collageen in het lichaam af. Dit is zichtbaar in de vorm van huidverslapping en rimpels en voelbaar als de collageen in het kraakbeen afneemt waardoor gewrichten minder soepel worden.

Bioperine® voor een betere opname

BioPerine® is een gepatenteerd peper extract dat wordt toegevoegd aan supplementen om de opneembaarheid van voedingsstoffen zoals curcumine te verhogen.

Ester-C®, vitamine C met turbo

Vitamine C heeft heel veel verschillende taken in het lichaam. Ook voor het kraakbeen is het belangrijk, omdat het helpt bij de vorming van collageen. Ester-C® zorgt voor een goede beschikbaarheid van vitamine C in het lichaam. De vitamine C met turbo wordt tweemaal sneller opgenomen en blijft ook tweemaal langer in de weefsels aanwezig.

 

 

Nieuws