Probiotica nu in CSP Activ-Vial® verpakking

Innovatieve verpakking

Solgar probiotica is nu beschikbaar in een bijzondere, innovatieve verpakking. Solgar is hiervoor een samenwerking aangegaan met een gespecialiseerde leverancier die onder de meest gunstige klimatologische omstandigheden, probiotica verpakt in een gepatenteerde, vochtabsorberende verpakking.

Deze (recyclebare) kunststof verpakking, de CSP Activ-Vial® geeft de garantie van optimale leefomstandigheden voor de micro-organismen en daarmee voor de kwaliteit van de probiotica producten.

Gegarandeerde kwaliteit

Om kwaliteit én effectiviteit te garanderen gebruikt Solgar de gepatenteerde, wetenschappelijk onderbouwde bacteriestammen van probiotica expert Chr. Hansen; L. acidophilus LA-5®, L. rhamnosus GG LGG®, L. paracasei L. CASEI 431®, B. lactis BB-12® en S. thermophilus TH-4®.

De stabiliteit van deze stammen wordt gegarandeerd door toepassing van moderne vriesdroogtechnieken. De levende micro-organismen blijven goed bij kamertemperatuur en hoeven niet gekoeld bewaard te worden. De specifieke bacteriestammen kunnen maagzuur en gal weerstaan. Bovendien biedt een uniek koolhydraatcomplex (natriumalginaat) om de bacteriën heen, extra bescherming. Zo kunnen de bacteriën intact de darm bereiken.

Nieuws