Full Spectrum Curcumin volledig vegan

Full Spectrum Curcumin

Solgar Full Spectrum Curcumin (Geelwortel, Curcuma longa, Temoe Lawak) bevat een uitstekend opneembaar extract van curcumine, de werkzame stof uit geelwortel. Curcumine is een veelzijdige antioxidant en ondersteunt het immuunsysteem. Het kruid is ook goed voor de lever en spijsvertering en draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten.

Productinnovatie Solgar Full Spectrum Curcumin 

Solgar introduceert Full Spectrum Curcumin in een innovatieve doseervorm: Licaps® plantaardige capsules. Het gebruik van de geregistreerde Licaps® is een bijzondere innovatie die ervoor zorgt dat de Full Spectrum Curcumin nu volledig vegan is. 

Licaps® zijn uniek in hun soort, omdat de plantaardige capsules een vloeibare inhoud bevatten, er geen weekmakers of conserveermiddelen zijn toegepast en de capsules geur- en smaakvrij zijn. Bovendien dragen ze door de speciale vorm bij aan een goede biologische beschikbaarheid van de Full Spectrum Curcumin.

185x beter opneembaar

De inhoud van de capsules wijzigt niet. Solgar kiest nog altijd voor gebruik van de gepatenteerde Novasol® Curcumin waarbij de werkzame stof uit geelwortel verpakt is in micellen. In onderbouwd wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat dit patent 185x beter opneembaar is dan onbewerkt kurkuma extract1

1. In vergelijking met onbewerkt geelwortelextract. Schiborr C, Kocher A, Behnam D, Jandasek J, Substitute S, Frank J. Mol. Nutr Food Res. 2014 Mar; 58 (3): 516-27
 

Meer over Full Spectrum Curcumin