Alles over vitamine C

De hoeveelheid vitamine C die u nodig heeft, is mede afhankelijk van uw voedingspatroon en uw levensstijl.

Vitamine C

Vitamine C is een belangrijke vitamine voor onze gezondheid. Vrijwel overal in het lichaam wordt vitamine C gebruikt. Van het immuunsysteem tot het geheugen en van de huid tot de energiehuishouding. Mensen kunnen zelf geen vitamine C aanmaken. Wij moeten er voor zorgen dat wij voldoende vitamine C innemen via onze voeding, in de vorm van groente en fruit. Soms kan een aanvulling op de voeding in de vorm van een voedingssupplement zinvol zijn.

Waarom EXTRA vitamine C?

Of u aanvulling kunt gebruiken en zo ja hoeveel, is mede afhankelijk van uw voedingspatroon en uw levensstijl. De behoefte aan vitamine C kan hoger zijn bij een lage consumptie van fruit en groente, bij zwaar fysiek werk, bij stress-situaties en bij rokers. Hetzelfde geldt als u regelmatig blootgesteld wordt aan luchtvervuiling of als u intensief sport.Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen die helpt de huid te verstevigen, heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en helpt de lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Wat maakt ESTER-C® PLUS speciaal?

Ester-C® is een milde, snel-actieve vorm van vitamine C die langer aanwezig blijft in het lichaam*.

Ester-C® Plus gaat nog een stapje verder. Deze, speciaal voor Solgar ontwikkelde vorm, bevat Ester-C® plús bioflavonoïden, de natuurlijke partners van vitamine C. Ester-C® Plus is er in de vorm van plantaardige capsules, tabletten en als bruispoeder met sinaasappelsmaak.

Ester-C® Plus is er in de vorm van tabletten, capsules en als bruispoeder met een verfrissende sinaasappel smaak.