Multi check

Weet u niet welke multi het beste past bij uw leefstijl? Beantwoord de 14 vragen en wij maken een selectie van de multi’s die het beste bij u passen.

Multi check

Kies de juiste multi

Het kiezen van het multi-vitaminen/mineralen complex dat het beste bij u past is afhankelijk van vele factoren zoals uw leeftijd, leefstijl, de mate van fysieke inspanning, uw dieet en eventueel medicijngebruik. Door het beantwoorden van de vragen in deze test wordt een selectie gemaakt van de multi’s die het beste aansluiten bij uw leefstijl.

Deze test is een algemene test om u een richtlijn te geven bij de keuze van multi-vitaminen/mineralen complexen (multi’s) binnen het assortiment van Solgar Vitamins. De test is geschikt voor mensen van 14 jaar en ouder.

Persoonlijk advies

Indien u persoonlijk advies wenst dat rekening houdt met al uw (niet in deze test genoemde) persoonlijke omstandigheden, dan kunt u daarvoor terecht bij uw speciaalzaak. Bent u zwanger, gebruikt u medicijnen en/of heeft u een (chronische) ziekte, dan adviseren wij u om vóór gebruik van een multi contact op te nemen met een deskundige.