Gezond door de overgang

Door hormoonschommelingen kunnen vrouwen in mindere of meerdere mate lichamelijke en/of emotionele overgangsverschijnselen ervaren tijdens de menopauze. Veel vrouwen zoeken natuurlijke middelen die hierbij ondersteuning kunnen bieden.

MenoPrime is speciaal voor hen ontwikkeld; MenoPrime helpt bij overgangsverschijnselen1* zoals opvliegers en wisselende stemmingen, is rustgevend2*, opbeurend3* en ondersteunt bij prikkelbare gevoelens4*.

1,4 Rheum rhaponticum* (ERr 731) 2,3 Crocus sativus* (affron®) *Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Solgar | MenoPrime

De overgang

De overgang of menopauze symboliseert bij vrouwen de levensfase waarin de vruchtbare tijd wordt afgesloten en de hormoonproductie verandert. Meestal is dit tussen het 45e en 55e levensjaar. 

Overgangsverschijnselen zoals opvliegers en stemmingswisselingen kunnen in deze periode de mentale en fysieke balans beïnvloeden.

Solgar MenoPrime

MenoPrime is een uniek, natuurlijk supplement met gepatenteerde én gestandaardiseerde extracten van Siberische rabarber (ERr-731®) en saffraan (Affron®), speciaal voor vrouwen in de overgang.

MenoPrime helpt bij overgangsverschijnselen1* zoals opvliegers en wisselende stemmingen, is rustgevend2*, opbeurend3* en ondersteunt bij prikkelbare gevoelens4*.

1,4 Rheum rhaponticum* (ERr 731) 2,3 Crocus sativus* (affron®) *Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Saffraan (Affron®)

De culinaire smaak- en kleurmaker saffraan (Crocus sativus) wordt vanwege de prijs en kleur ook wel het ‘rode goud’ genoemd. Het kruid is populair in de keuken en wordt ook therapeutisch gebruikt. 

De saffraan die als grondstof dient voor Affron® wordt in Spanje gekweekt en verwerkt. Door gebruik te maken van milieuvriendelijke productiemethoden zoals bijvoorbeeld  waterextractie wordt ook het milieu minder belast.

Siberische rabarber (ERr-731®)

Rabarber is een groente met een unieke, wat zure smaak. Het eetbare deel zijn de rode of groene stengels, afhankelijk van de soort. De wortel van een specifieke soort, de Siberische rabarber (Rheum rhaponticum), is gebruikt in de MenoPrime. 

ERr-731® wordt gewonnen uit in het wild groeiende (dus zonder enige vorm van bestrijdingsmiddelen) rabarberplanten in Siberië.

Meer informatie

MenoPrime bevat geen gluten, tarwe, zuivel, soja, zoetstoffen of kunstmatige toevoegingen. 
Inname advies: 1 mini capsule per dag. 

Meer informatie over Solgar MenoPrime vindt u hier.