Rustgevend en opbeurend

Het moderne leven is hectisch. We willen veel doen, staan constant in contact met anderen en nemen soms weinig tijd om te ontspannen en in balans te blijven. Op termijn kan dat gevolgen hebben. Zorg daarom voor voldoende momenten van rust en tijd voor uzelf.

Solgar | Ultimate Calm

Saffraan & Ashwagandha

Voor hulp bij stress en spanning is er Ultimate Calm, een unieke combinatie van de kruiden saffraan en ashwagandha. Ultimate Calm is rustgevend1,2 en opbeurend1, en kan gebruikt worden als er extra ondersteuning welkom is. Solgar Ultimate Calm bevat de gepatenteerde extracten affron® saffraan en KSM-66® ashwagandha.

Saffraan

Saffraan (Crocus sativus) is een culinaire smaak- en kleurmaker en wordt vanwege de prijs en kleur ook wel het ‘rode goud’ genoemd. Het kruid is populair in de keuken en wordt ook in supplementen gebruikt. Saffraan is opbeurend en helpt bij ups-en-downs.

Affron® saffraan is een gepatenteerd, onderzocht extract, afkomstig van de stigma’s (stampers) van de plant. Affron® is het eerste extract dat is gestandaardiseerd op lepticrosaliden; de belangrijkste werkstoffen in saffraan, waaronder crocine, crocitine en safranal.

Ashwagandha

Ashwagandha (Withania somnifera) wordt al eeuwenlang toegepast in de traditionele Ayurvedische leer; het kruid helpt om lichaam  en geest in balans te houden. De werkstoffen bevinden zich vooral in de wortel van het kruid.

KSM-66® ashwagandha is een gepatenteerd, onderzocht extract dat op traditionele wijze gewonnen wordt zonder gebruik van oplosmiddelen, waardoor de potentie van alle natuurlijke componenten in de wortel, behouden blijft.

Meer informatie

Ultimate Calm bevat geen gluten, tarwe, zuivel, soja, zoetstoffen of kunstmatige toevoegingen. 
Inname advies: 1 capsule per dag. 

Meer informatie over Ultimate Calm vindt u hier.